Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Meer informatie op stropdas.startpagina.nl

Stropdassen uit voorraad - Stropdassen met logo - Logo dassen - Clubdassen - Logo dassen - Uni stropdassendassen

  • Stropdassengigant

    Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht. Wij beschikken over een ruime voorraad uni en regimental stropdassen.

    Wenst u logo stropdassen, shawls, manchetknopen of andere logo/custom made modeaccessoires? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Stropdassengigant beschikt over een eigen ontwerpstudio die samen in overleg met u, mooie ontwerpen kunnen maken. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van logo stropdassen, shawls, manchetknopen, poloshirts, overhemden, bretels, vlinderstrikken en meer. In onze webshop vindt u een ruim assortiment uni, mode en regimental stropdassen.

    Wilt u meer weten? Klik dan op de link voor de website link voor de STROPDASSENWINKEL

  • michiel.snoek@hemdvoorhem.nl

    Opzoek naar kwalitatieve stropdassen? In onze webwinkel hebben we een ruim aanbod stropdassen, strijkvrije overhemden en heren ondergoed. Een overzichtelijke website waar de moderne man of zakenman een prachtig overhemd, stropdas of ondergoed kan kopen. Veel verkochte merken als Olymp, Seidensticker, Eterna en Schiesser passeren de revue. Een eigentijdse hippe collectie van hoogwaardige materialen zorgen voor een goede pasvorm. En strijken is verleden tijd want de overhemden zijn 100% zelfstrijkend katoen. Een “perfect fit” voor de perfecte man.